Dermatoscoopset Delta 20 LED 2.5V incl. oplaadbaar handvat

€1.549,95 Incl. btw
€1.280,95Excl. btw
De DELTA 20 T is voorzien van een Toggle functie zodat met 1 druk op de knop gewisseld kan worden tussen gepolariseerd en niet-gepolariseerd licht. De LED verlichting zorgt voor een natuurgetrouwe kleurweergave.
Op voorraad
De Heine DELTA 20 T is de nieuwste uitvoering van de meest gebruikte dermatoscoop voor contact dermatoscopie.
De DELTA 20 T is voorzien van een Toggle functie zodat met 1 druk op de knop gewisseld kan worden tussen gepolariseerd en niet-gepolariseerd licht.
De LED HQ verlichting zorgt voor een natuurgetrouwe kleurweergave. 2x2 Krachtige High-Power LED's geven een helder, diep en homogeen verlicht beeld van de huid. De zuivere 10x vergrotende en focusseerbare glazen lens geeft een scherp beeld van rand tot rand.
 
Door middel van het ingebouwde polarisatiefilter kunt u nu zonder immersievloeistof een betrouwbare diagnose stellen en sneller en hygiënischer werken.
Het gepolariseerde licht kan met 1 druk op de Toggle knop worden omgezet in niet-gepolariseerd licht voor diagnose met immersievloeistof. 
 
Het vroegtijdig opsporen van maligne melanomen geeft de beste kans tot een succesvolle behandeling. Niet voor niets wordt dermatoscopie door een groeiend aantal artsen uitgevoerd. In combinatie met de teledermatologie consults, waarvoor de DELTA 20 T ook geschikt is, worden meer en meer patiënten succesvol preventief geholpen. Het gebruiksgemak en de uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit van de Heine DELTA 20 T spelen een onmisbare rol bij het stellen van de juiste diagnose.
 
Complete set met:
  • DELTA 20T Dermatoscoop,
  • BETA 4 NT oplaadbaar handvat
  • NT 4 tafel oplader
  • contactglas 23 mm Ø met schaalverdeling
  • 10 ml dermatoscopie olie
  • dermatoscopie compendium
  • harde koffer.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
HULP NODIG?
HULP NODIG?
Wij staan voor U klaar
Heb je een vraag ? Neem contact met ons op